Caruso is een mooie aanvulling op mijn werkgarderobe!

Ik houd van kleding van premium kwaliteit en daarom shop ik graag bij Pauw.com. Hier heb ik laatst bijvoorbeeld ook weer een mooi jasje gekocht van het Italiaanse Caruso. Dit merk is echt een van mijn favorieten als het op nette en representatieve kleding aankomt en ook deze keer ben ik enorm tevreden over mijn aankoop! Ik heb nu voor de Herringbone Jacket gekozen in een lichtgrijze kleur en deze blazer is een goede aanvulling op mijn werkgarderobe.

Ten eerste ziet de Caruso Herringbone Jacket er natuurlijk erg mooi uit. De lichtgrijze kleur heeft een frisse uitstraling en is net weer even wat anders dan de standaard donkerblauwe, antracietgrijze of zwarte blazers die je normaal heel vaak op de werkvloer ziet. Tegelijkertijd oogt de Herringbone Jacket ook weer heel klassiek door de mooie snit en een “slim fit” model. Het jasje heeft dus een eigentijdse en unieke twist en daar houd ik wel van! Vooral in de warmere maanden vind ik het leuk om lichtere kleuren te dragen op kantoor, dus dan is deze blazer natuurlijk echt perfect. Het maakt mijn werkoutfit wat moderner en trendy en dat vind ik een aangename afwisseling met de klassieke donkere maatpakken die ik normaal veel draag. Ik combineer het jasje dus met een pantalon en leren schoenen als ik naar mijn werk moet, maar trek hem eigenlijk ook vaak in mijn vrije tijd aan met jeans en sneakers. Dit maakt de Herringbone Jacket dus een veelzijdig kledingstuk waar je veel kanten mee op kunt!

Naast het mooie design vind ik de kwaliteit van de Caruso Herringbone Jacket ook echt goed. Het jasje is gemaakt van een mix bestaande uit wol, linnen en zijde. Deze natuurlijke materialen maken het jasje een stuk milieuvriendelijker dan jasjes die gemaakt zijn van synthetische materialen. De Herringbone Jacket voelt licht aan, maar je merkt wel dat de stof enorm duurzaam en van goede kwaliteit is doordat er veel aandacht is besteed aan de afwerking van het jasje. De stof voelt heerlijk zacht aan en door het lichte gewicht is deze jas echt perfect voor in de zomer. Caruso is geen goedkoop merk, maar ik investeer graag mijn geld in kledingstukken als ik zeker weet dat ik er lang plezier van ga hebben en dat is bij Caruso dus ook het geval. Ik heb in het verleden ook al een aantal kledingstukken van dit prachtige merk gekocht en sommige stukken heb ik al bijna tien jaar! De kwaliteit spreekt dus wel voor zich. Ik kan dit merk echt aanraden aan iedereen die zijn werkgarderobe aan wil vullen met kleding van Italiaanse premium kwaliteit en op zoek is naar stukken die je keer op keer weer aan kan trekken zonder dat je er uitgekeken op raakt!