Common Projects is mijn lievelingsmerk voor schoenen!

Ik heb prachtige laarsjes gekocht bij Pauw.com, mijn favoriete webshop voor kleding en schoenen. Ik bestelde hier Common Projects Chelsea Boots in een lichtbeige kleur en ik ben er enorm blij mee! Sinds ik de schoenen heb, doe ik ze eigenlijk nooit meer uit en draag ik ze het liefst iedere dag.

De lichtbeige Chelsea Boots zien er ten eerste supermooi uit. Ik heb dan ook al erg veel complimentjes gehad over deze Chelsea Boots. De kleur is heel neutraal, dus je kan de laarsjes overal goed mee combineren. Lichtbeige staat mooi bij zwart en allerlei bruintinten, maar ook bij felle kleurtjes. Ik kan de schoenen dus bijvoorbeeld onder alle kleuren spijkerbroeken dragen, maar ze staan ook erg leuk onder een vintage bloemenjurkje of rokje. Als ik deze laarsjes met jeans combineer, dan vouw ik de broekspijpen altijd een beetje op zodat je mijn schoenen extra goed kunt zien. De Chelsea Boots zijn een combinatie tussen stoer en vrouwelijk en deze termen omschrijven ook precies mijn kledingstijl. Ik vind het namelijk erg leuk om dat contrast in mijn outfits terug te laten komen.

Verder ben ik ook echt tevreden over de mooie kwaliteit van de Common Projects Chelsea Boots. De schoenen zijn gemaakt van zacht suède en hebben een stevige zool. Op aanraden van Pauw.com heb ik een suède-borstel en een beschermende spray aangeschaft om de schoenen mooi te houden. Als je de laarsjes zo nu en dan insprayt en vervolgens zachtjes borstelt, dan zouden de schoenen lang goed moeten blijven. Inmiddels heb ik de Common Projects laarzen al een tijdje en ze hebben ook al een aantal regenbuien overleefd. Toch zien de schoenen er nog steeds zo goed als nieuw uit, dus ik sta echt versteld van de kwaliteit!

Natuurlijk lopen de Chelsea Boots van Common Projects ook nog eens als wolkjes. Ik kan er gerust uren op rondslenteren zonder last te krijgen van mijn voeten en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Van blaren of andere pijnlijke ongemakken heb ik dus nooit last gehad met deze mooie laarsjes! Ik ben zo tevreden over deze Common Projects laarzen dat ik erover zit te denken om nog een paar schoenen van dit merk te bestellen. Ik zag namelijk dat ze leuke leren sneakers maken en ik ben toevallig ook nog op zoek naar sportieve schoenen waar ik de hele dag op kan lopen. Mijn oog is gevallen op de Tournament Low Super Sneakers en deze lijken me een goede afwisseling met de Chelsea Boots. Ik denk dus dat Common Projects echt mijn lievelingsmerk voor schoenen geworden is!