Jacob Cohen: De beste spijkerbroek op de markt

Jacob Cohen-jeans

Laatst heb ik een prachtige jeans van het merk Jacob Cohen geshopt op Pauw.com. Dit is wellicht mijn beste aankoop ooit! Het vinden van de juiste jeans is altijd een grote opgave. De fitting is vaak niet ideaal, het kwaliteit kan slecht zijn of de kleur is toch anders dan op de foto. Sinds ik online de broeken van Jacob Cohen heb ontdekt, wil ik niets anders meer!

Perfecte pasvorm

Jeans met een slechte pasvorm zij zo frustrerend. Na jarenlang jeans te hebben gedragen die of te strak of te los zitten, heb ik nu eindelijk de perfecte jeans gevonden. Ik heb geen riem meer nodig om mijn spijkerbroek omhoog te houden en ik hoef aan het einde van de dag ook niet te om te kleden naar mijn joggingbroek. Deze jeans zitten als gegoten en hebben echt de ideale pasvorm. Online kon ik eenvoudig de maten bekijken en mijn eigen maten opmeten. Hierdoor wist ik meteen welke maat ik nodig had en kon ik meteen de juiste maat bestellen. Dit is een stuk handiger dan in de winkel meerdere maten passen.

Echte jeanskleur

Ik was enorm positief verrast toen mijn bestelling van Pauw.com binnenkwam. Ik haalde de jeans uit de verpakking en was verbaasd over de intensiteit van de kleur. Het zijn echt prachtige Italiaanse jeans met een hevige intensiteit qua kleur. Je kunt direct zien dat de kleuring en washing professioneel zijn gedaan. Je ziet meteen dat dit een jeans van hoog kwaliteit is.

Alledaagse jeans met uitstraling

Deze jeans is perfect voor alledaags gebruik. Ik draag de jeans naar mijn werk, maar heb deze ook aan in mijn vrije tijd. Een stevige jeans kan de outfit helemaal compleet maken. Ook wanneer ik in de tuin werk, bewijst deze jeans zijn dienst. De broek is stevig en kan heel wat hebben. Waar andere broeken allang geschuurd of afgedragen zouden zijn, blijft deze broek mooi. Je krijgt geen vormen in broeken en de broek komt ook weer mooi en netjes uit de was.

Prijs kwaliteit

Ik ben bijzonder te spreken over de prijs-kwaliteit verhouding. De jeans van Jacob Cohen zijn goed geprijsd, maar je krijgt er ook wel heel wat broek voor. Waar andere (spijker)broeken al gauw schuren, kapot gaan of hun kleur verliezen, blijft de jeans van Jacob Cohen er stralend uitzien.

Het merk Jacob Cohen kan ik van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar fijne en kwalitatieve jeans. De broek gaat lang mee, ziet er goed uit en zit als gegoten. Na mijn eerste bestelling op Pauw.com voor deze spijkerbroek, heb ik een week erna opnieuw drie spijkerbroeken van Jacob Cohen besteld. Zo heb ik altijd een goede spijkerbroek in huis!