Lifting straps voor stevige grip

Lifting straps

Tijdens het fitnessen is het van belang dat je een goede bescherming biedt aan je spieren door de juiste kleding te dragen. En daarnaast is het ook belangrijk dat je je polsen goed beschermd tijdens het gewichtheffen door middel van de lifting straps van Gorilla Wear zodat je ook die spieren niet teveel belast. Deze strips bieden namelijk een betere grip aan en onderarmen worden ontlast tijdens het uitvoeren van de lifting oefeningen. Doordat de spieren van de onderarmen worden ontlast tijdens het fitnessen, kan er nog intensiever worden getraind met zwaardere gewichten.

Lifting straps in verschillende soorten

De straps zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel vrouwen als mannen zitten ze comfortabel. De straps zijn gemaakt van 100% katoen. Hierdoor wordt er niet alleen ondersteuning geboden tijdens het fitnessen maar ook comfort. De stiksels in het materiaal zijn stevig en dit maakt de straps duurzaam. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. De straps zijn makkelijk te bevestigen aan de polsen en aan de onderarmen. Tot slot zijn de straps handig op maat te brengen door het verschuiven van de klittenband rand.

Verantwoord trainen met de Gorilla Wear lifting straps

Tijdens het gewichtheffen is een van de voornaamste doelen het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk opbouwen van spiermassa. Helaas schiet er dan wel eens bij in om de spieren zo min mogelijk te belasten. Met Gorilla Wear wordt hieraan gedacht. Het merk is toegankelijk en heeft modieuze producten. De producten van dit merk zijn verantwoord aangezien deze zijn gemaakt van uitsluitend duurzame materialen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld 100% katoen. Dit zachte materiaal biedt de juiste comfort tijdens het fitnessen. Ook aan de uitstraling van de producten heeft het merk gedacht. Zo zien de producten er stijlvol uit. Daarnaast zijn de producten makkelijk te onderhouden. Zo kunnen deze worden afgewassen met water en daarna opnieuw worden gebruikt.

Mijn ervaring met de straps van Gorilla Wear

Mijn ervaring met Gorilla Wear is sowieso positief. Als iemand die vaak aan fitness doet, ben ik erg gesteld op de producten van Gorilla Wear. De producten zijn namelijk altijd van goede kwaliteit, het aanbod in producten is erg uitgebreid, en naast de praktische aspecten van de producten zien ze er ook mooi uit. Sinds kort ben ik begonnen met gewichtheffen. Ik ben me ervan bewust dat het belangrijk is om je armen en voornamelijk de polsen en je onderarmen ondersteuning te bieden tijdens het gewichtheffen. Ik had eerst polsbandjes, maar ik merkte toch dat mijn spieren pijn deden na afloop van mijn fitness sessies. Ik was dus op zoek gegaan naar een alternatief en kwam uit bij Gorilla Wear lifting straps. Ik geloofde eerst niet dat het zou werken, omdat deze straps leken op de producten die ik eerder had gebruikt van een ander merk. Maar na een paar fitness sessies, waarin ik deed aan gewichtheffen, merkte ik toch wel verschil. De straps zijn namelijk erg stevig en zitten comfortabel. Daarnaast merk je ook wel dat mijn onderarmen worden voorzien van de juiste ondersteuning. Dit is precies waar ik op zoek naar was dus ik ben weer tevreden.